Ingrediente
1pui mare, sare mare de bucatarie, condimente pentru pui
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
21 voturi
Ingrediente
1pui mare, sare mare de bucatarie, condimente pentru pui
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
21 voturi
Ramona (Chef de cuisine):
Foarte bun! Si eu fac pui pe sare, deoarece are o aroma diferita de puiul simplu, la cuptor...uneori puiul il tai in 4 pentru ca sa se patrunda mai bine, il ung cu un amestec de unt topit (pe marginea aragazului), in care adaug condimente: boia, piper, maghiran, busuioc si uneori si curry. dar foarte bun e si pestele pe sare!!! (dupa aceeasi metoda, desigur)
rodi , 24 martie 2010
da, este f. bun puiul pe sare, nu-si ia sare deloc, si are o aroma deosebita, am facut de mai multe ori, uneori nu l-am condimentat deloc sa simt aroma de iod din sare, si e f. simplu de preparat, eu pun sare cat este si greutatea puiului si nu transez puiul , daca vrei pieptul mai umed il pui cu spatele in sus si invers. o sa incerc si varianta cu peste.
AndraProf (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009
delicios am facut deja de cateva ori si a iesit super ! SIMPLU SI GUSTOS!!
vera (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Ft buna reteta, cred ca voi face in curand,pestele pe sare l-am facut deja! Felicitari!
Redusa
2h
21 voturi
rodi
da, este f. bun puiul pe sare, nu-si ia sare deloc, si are o aroma deosebita, am facut de mai multe ori, uneori nu l-am condimentat deloc sa simt aroma de iod din sare, si e f. simplu de preparat, eu pun sare cat este si greutatea puiului si nu transez puiul , daca vrei pieptul mai umed il pui cu spatele in sus si invers. o sa incerc si varianta cu peste.
kok miori (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009
Si eu pregatesc pasare pe sare la cuptor iese minunat si pielita devine crocanta si foarte gustoasa.Insa sarea o pun dealungul si dealatul tavii si nu pe mijloc nu vreau ca carnea sa iese prea sarata.
Crystyna (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009
Sigur e foarte bun! Felicitări! Arată gustos!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009
Puiul facut pe sare este foarte bun.Familia mea il prefera.Faptul ca e facut pe sare nu trebuie sa va sperie ca va iesi sarat pentru ca nu e asa, nu atinge sarea decat putin la picioare,iar in zona pieptului este osul care il protejeaza.Sarea are rolul de a prelua grasimea care ar trebui sa curga in tava.El se va rumeni foarte frumos si uniform pe toate partile.Are un gust deosebit de puiul pregatit la rotisor sau in alt mod la cuptor.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009
Cred ca este un deliciu,felicitari.
Meme (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009
Interesant!
AndraProf (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009
Cred ca este delicios....