autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui pe sticla

Autor: Bianca Istrate (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bianca Istrate (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 mai 2009

Ingrediente
- 1 pui griller, - 100-150 ml ulei, - condimente (sare, piper alb, aregano maghiran, Maggi Secretul Gustului), -o sticla de bere (goala)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se ia puiul se spala bine, apoi cu un servetel se sterge.
- intr-un castron amestecati condimentele cu putin ulei pana cand se obtine o pasta
- ungeti puiul cu ulei apoi cu condimentele
-potriviti puiul pe sticla, dupa ati umplut-o cu apa si ati uns-o si pe aceasta cu putin ulei,
-apoi puneti sticla in picioare intr-o tava in cuptorul bine incins
-mai scoateti din cand in cand tava si cu o lingura stropiti puiul cu apa din tava
-lasati aprox 2 ore, dupa care il scoateti si il stropiti cu zeama de la 1/2 de lamaie.
Se poate servi cu cartofi nature si cu sos de usturoi cu leustean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Un pui foarte gustos, bine rumenit, fraged si numai bun pentru o masa festiva sau de ce nu chiar

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul il spalam bine si indepartam tot puful de pe el. Curatam usturoiul si il pisam. Ceapa verde

17 voturi    17 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • - 1 pui griller
  • - 100-150 ml ulei
  • - condimente (sare
  • piper alb
  • aregano maghiran
  • Maggi Secretul Gustului)
  • -o sticla de bere (goala)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Saramura de crap