Se ia puiul se spala bine, apoi cu un servetel se sterge.
- intr-un castron amestecati condimentele cu putin ulei pana cand se obtine o pasta
- ungeti puiul cu ulei apoi cu condimentele
-potriviti puiul pe sticla, dupa ati umplut-o cu apa si ati uns-o si pe aceasta cu putin ulei,
-apoi puneti sticla in picioare intr-o tava in cuptorul bine incins
-mai scoateti din cand in cand tava si cu o lingura stropiti puiul cu apa din tava
-lasati aprox 2 ore, dupa care il scoateti si il stropiti cu zeama de la 1/2 de lamaie.
Se poate servi cu cartofi nature si cu sos de usturoi cu leustean.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii