Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la scurs. Il condimentam bine in interior si exterior cu condimentele de la fuchs, si il lasam la frigider (intr-un vas acoperit) 3-4 ore.Se umple o sticla cu apa si se introduce in puiul condimentat.
Se aseaza cu puiul intr-o tava in care am pus vinul, usturoiul zdrobit si foaia de dafin.Dam tava la cuptorul incalzit, la foc mediu pentru cca 2 ore. Mai adugam vin in tava cand scade, sau apa. Din cand in cand scoatem puiul si turnam peste el, cu lingura, zeama din tava.
Cand este gata, se lasa puiul sa se racoreasca putin si apoi se scoate de pe sticla. Vom avea un pui gustos si fraged. Se poate servi cu diverse garnituri si salate.
Pofta buna!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii