autor:

vera

» » Fripturi

Pui pe sticla

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
-un pui mai sanatos un kg, -sare,piper,delicat,un cate de usturoi, -o sticla plina cu apa, -o tava cu apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Spalati bine puiul si-l introduceti asa intreg pe o sticla de bere curatata de eticheta, sarati, piperati puiul si crestati pieptul unde veti introduce catelul de usturoi. Intrioduceti puiul la cuptor punind sticla in tava cu jumatate de apa. Coaceti la inceput la temp mai mica, iar dupa aceea la temp mai mare cam 1 ora, 1ora si jumatate, pana se rumeneste bine - acompaniati cu cartofi natur sau pai.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe sticla cu cartofi si mujdei

Pui pe sticla cu cartofi si mujdei

Se curata puiul bine si se pregateste pentru a fi introdus in cuptor. Se da cu sare, se unge cu

14 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Un pui foarte gustos, bine rumenit, fraged si numai bun pentru o masa festiva sau de ce nu chiar

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    pitbul , 04 martie 2016

    Multumesc pentru reteta

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

    Foarte bun, voi incerca si eu.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    O bunatate !

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Da asa este ,nu toti avem cuptoare cu rotisor.Ce conteaza e ca arata bine si asa,e comestibil.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Este ft bun, va garantez!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2009

      E foarte frumos rumenit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 august 2009

      Cand eram mica mama facea in permanenta puiul pe sticla fara eticheta sau in punga...Mi-ai amintit de copilarie.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009

      Nu este metoda primitiva de loc.Nu toate cuptoarele au rotisor.Eu ung puiul cu unt, presar cu sare, piper si condimentele ce le am la indemana.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

      Nu este nevoie sidy, pt ca se lasa grasime in timpul coacerii!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Vera dar tu nu il ungi cu nici un fel de grasime ???

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      In fotografii se vede sticla cu eticheta! Deci nu prea are importanta, cu sau fara! Nu ar fi mai indicat sa punem puiul in rotisorul cuptorului, sa asezam o tavita dedesubt, sa se adune grasimea si sa-l ungem periodic cu uleiul care s-a scurs in tavita? Am avea avantajul ca puiul va fi mereu invartit si se va coace mai uniform decat pe sticla de bere. Eu asa il fac, nu pe sticla, care mi se pare un procedeu cam primitiv.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • -un pui mai sanatos un kg
  • -sare,piper,delicat,un cate de usturoi
  • -o sticla plina cu apa
  • -o tava cu apa

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

pitbul

Multumesc pentru reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice