autor:

ALEX

» » Mancaruri cu carne

Pui pe sticla la cuptor pentru orice incepator

Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
1 pui, 50 ml ulei, 6 catei de usturoi (mai mari), 2 rosii, 1 ardei gras, 2 cartofi mari, o sticla de sticla de 500 ml plina cu apa, 300g kaiser, 200g cascaval, 4 morcovi (optional), 12 ciuperci (optional), 250 ml de vin alb demisec, sare, piper, busuioc, boia dulce sau bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Porniti cuptorul la foc mic, apoi spalati puiul si il frecati cu 20ml de ulei, sare si piper, se lasa asa 10 min. Timp in care se toaca legumele, morcovii, ardeiul, cartofii si usturoiul. Apoi intr-o tava mare si adanca se pune vinul,restul de ulei, usturoi, sare, piper, busuioc si boia(bulion). Apoi se fac "buzunare" puiului, (intepandu-l cu un cutit) unde veti pune usturoi taiat felii si peste pui puteti pune kaiser, apoi se pune in interiorul puiului sticla cu apa si se aseaza pe tava cu legume si se baga la cuptorul deja incins. In timpul acesta curatati ciupercile si umpleti-le cu ardei gras, cascaval si kaiser tocat foarte marunt. Dupa ce ati terminat de pregatit ciupercile, adaugati in tava si cartofii(se fierb putin mai greu).Puiul trebuie udat cu sos din tava cat mai des. Cu 20 min inainte sa scoateti puiul puteti adauga si ciupercile.Puiul poate fi servit cu mujdei de usturoi.

Pofta Mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla la cuptor pentru orice incepator" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
orez cu pulpe de pui

orez cu pulpe de pui

intro oala punem ulei sa se incinga adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare ,dupa

12 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Paine de carne tocata cu sos de ceapa / Gehaktbrood

Paine de carne tocata cu sos de ceapa / Gehaktbrood

Carnea: Incalziti cuptorul la 170 ° C. Luati un castron mare si amestecati carnea tocata

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2013

    Cel mai bun pe sticla!Delicios,fara mujdei de usturoi nu merge mancat!!!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Delicios.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 50 ml ulei
  • 6 catei de usturoi (mai mari)
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi mari
  • o sticla de sticla de 500 ml plina cu apa
  • 300g kaiser
  • 200g cascaval
  • 4 morcovi (optional)
  • 12 ciuperci (optional)
  • 250 ml de vin alb demisec
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia dulce sau bulion

Raporteaza reteta

Retete
de ALEX
Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Se spala muschiul, se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi se unge cu un sos facut din sare,

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Cel mai bun pe sticla!Delicios,fara mujdei de usturoi nu merge mancat!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Filet mignon cu garnitura de sote de ciuperci