autor:

ALEX

» » Mancaruri cu carne

Pui pe sticla la cuptor pentru orice incepator

Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
1 pui, 50 ml ulei, 6 catei de usturoi (mai mari), 2 rosii, 1 ardei gras, 2 cartofi mari, o sticla de sticla de 500 ml plina cu apa, 300g kaiser, 200g cascaval, 4 morcovi (optional), 12 ciuperci (optional), 250 ml de vin alb demisec, sare, piper, busuioc, boia dulce sau bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Porniti cuptorul la foc mic, apoi spalati puiul si il frecati cu 20ml de ulei, sare si piper, se lasa asa 10 min. Timp in care se toaca legumele, morcovii, ardeiul, cartofii si usturoiul. Apoi intr-o tava mare si adanca se pune vinul,restul de ulei, usturoi, sare, piper, busuioc si boia(bulion). Apoi se fac "buzunare" puiului, (intepandu-l cu un cutit) unde veti pune usturoi taiat felii si peste pui puteti pune kaiser, apoi se pune in interiorul puiului sticla cu apa si se aseaza pe tava cu legume si se baga la cuptorul deja incins. In timpul acesta curatati ciupercile si umpleti-le cu ardei gras, cascaval si kaiser tocat foarte marunt. Dupa ce ati terminat de pregatit ciupercile, adaugati in tava si cartofii(se fierb putin mai greu).Puiul trebuie udat cu sos din tava cat mai des. Cu 20 min inainte sa scoateti puiul puteti adauga si ciupercile.Puiul poate fi servit cu mujdei de usturoi.

Pofta Mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla la cuptor pentru orice incepator" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Carnea şi slăninuţa le-am tăiat bucăţele şi le-am pus la prăjit într-un ceaun de tuci. Am

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi Frantuzesti

Cartofi Frantuzesti

Cartofi se fierb in coaja, in vas separat se fierb ouale. Se decojesc cartofi se taie felii, la fel

58 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2013

    Cel mai bun pe sticla!Delicios,fara mujdei de usturoi nu merge mancat!!!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Delicios.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 50 ml ulei
  • 6 catei de usturoi (mai mari)
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi mari
  • o sticla de sticla de 500 ml plina cu apa
  • 300g kaiser
  • 200g cascaval
  • 4 morcovi (optional)
  • 12 ciuperci (optional)
  • 250 ml de vin alb demisec
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia dulce sau bulion

Raporteaza reteta

Retete
de ALEX
Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Se spala muschiul, se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi se unge cu un sos facut din sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Cel mai bun pe sticla!Delicios,fara mujdei de usturoi nu merge mancat!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti