autor:

ALEX

» » Mancaruri cu carne

Pui pe sticla la cuptor pentru orice incepator

Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
1 pui, 50 ml ulei, 6 catei de usturoi (mai mari), 2 rosii, 1 ardei gras, 2 cartofi mari, o sticla de sticla de 500 ml plina cu apa, 300g kaiser, 200g cascaval, 4 morcovi (optional), 12 ciuperci (optional), 250 ml de vin alb demisec, sare, piper, busuioc, boia dulce sau bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Porniti cuptorul la foc mic, apoi spalati puiul si il frecati cu 20ml de ulei, sare si piper, se lasa asa 10 min. Timp in care se toaca legumele, morcovii, ardeiul, cartofii si usturoiul. Apoi intr-o tava mare si adanca se pune vinul,restul de ulei, usturoi, sare, piper, busuioc si boia(bulion). Apoi se fac "buzunare" puiului, (intepandu-l cu un cutit) unde veti pune usturoi taiat felii si peste pui puteti pune kaiser, apoi se pune in interiorul puiului sticla cu apa si se aseaza pe tava cu legume si se baga la cuptorul deja incins. In timpul acesta curatati ciupercile si umpleti-le cu ardei gras, cascaval si kaiser tocat foarte marunt. Dupa ce ati terminat de pregatit ciupercile, adaugati in tava si cartofii(se fierb putin mai greu).Puiul trebuie udat cu sos din tava cat mai des. Cu 20 min inainte sa scoateti puiul puteti adauga si ciupercile.Puiul poate fi servit cu mujdei de usturoi.

Pofta Mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla la cuptor pentru orice incepator" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Se taie cubulete potrivite carnea de porc;se pune intr-o cratita la prajit cu putin ulei.Cand carnea

17 voturi    28 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu mazare

Piept de pui cu mazare

Spalam bine pieptul de pui il taiem in cubulete. Punem intr-o craticioara 2 linguri de ulei din samburi

70 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2013

    Cel mai bun pe sticla!Delicios,fara mujdei de usturoi nu merge mancat!!!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Delicios.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 50 ml ulei
  • 6 catei de usturoi (mai mari)
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi mari
  • o sticla de sticla de 500 ml plina cu apa
  • 300g kaiser
  • 200g cascaval
  • 4 morcovi (optional)
  • 12 ciuperci (optional)
  • 250 ml de vin alb demisec
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia dulce sau bulion

Raporteaza reteta

Retete
de ALEX
Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Se spala muschiul, se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi se unge cu un sos facut din sare,

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Cel mai bun pe sticla!Delicios,fara mujdei de usturoi nu merge mancat!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui taranesc