autor:

FLORINEL

» » Fripturi

Pui picant

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
ardei(castraveti cruzi), morcovi, carne de pui(piept, pulpe), zahar, ulei, sare, otet, 1 albus de ou, usturoi, sos de soia

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie legumele si carnea in felii lunguiete. Legumele se pun la calit in putin ulei cu 1-2 linguri de apa si se acopera cu capac.Se piseaza usturoiul si se amesteca cu carnea, adaugand albusul de ou si putina sare.
Se scurg legumele si se pun intr-un vas separat.In acelasi ulei se prajeste carnea la foc mediu si amestecand. Se scurge carnea de ulei, peste care se adauga legumele, 1 capacel de otet, sare, zahar(dupa gust) si 1-2 linguri de apa si se pune pe foc, amestecand continutul. (La final apa ar trebui sa semene cu un sos).
Se adauga sosul de soia(dupa gust, recomandat maxim o lingurita).
Amestecul de carne cu legume se pune in farfurie si se serveste cu orezul fiert.

Cantitatea alimentelor folosite depinde de numarul de portii pe care doriti sa le faceti, in primcipiu cantitatile sa fie proportionale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficat picant  de pui cu ciuperci

Ficat picant de pui cu ciuperci

• Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi

11 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tortillas umplute cu piept de pui picant

Tortillas umplute cu piept de pui picant

Se spala si se taie bucatele pieptul de pui. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si cateii

8 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • ardei(castraveti cruzi)
  • morcovi
  • carne de pui(piept
  • pulpe)
  • zahar
  • ulei
  • sare
  • otet
  • 1 albus de ou
  • usturoi
  • sos de soia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate