Incalziti uleiul intr-o tigaie mare, la foc mare. Presarati generos piper si sare peste bucatile de pui, apoi adaugati si putin usturoi pisat. Puneti carnea de pui in tigaie si sotati pana se rumeneste, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Puneti carnea de pui prajita deoparte.
Scurgeti grasimea stransa in tigaie, pastrand 4 linguri. Adaugati ardeii, ceapa, stafidele, maslinele, foile de dafin, usturoi si pasta de chili sau ardeiul iute. Sotati legumele pana incep sa se inmoaie, pentru aproximativ 2 minute. Adaugati orezul si bucatile de pui, turnati cele doua cesti de supa de pui peste si lasati sa fiarba. Acoperiti tigaia, dati focul la nivelul mediu si fierbeti pana ce puiul si orezul se fragezesc, timp de aproximativ 20 de minute. Puteti sa mai adaugati supa de pui daca mai este nevoie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii