Boiaua dulce, usturoiul granulat, oreganoul uscat, ghimbirul pudra, sarea, chiliul si uleiul de masline se amesteca foarte bine. Se adauga apoi sucul de lamaie si se amesteca. O parte din sosul astfel obtinut se adauga peste pulpe. Se poate folosi o pensula speciala pentru uns sau se pot masa foarte bine. Se lasa la marinat aproximativ o ora. Pulpele se aseaza in tava si se introduc in cuptorul preincalzit la 220°. Se lasa aproximativ 45 de minute pana se rumenesc. Se scot pulpele si se aseaza pe un platou. Peste acestea se poate adauga amestecul de condimente ramas. Sugestia mea este sa adaugati peste pulpe cimbru proaspat, pentru a conferi mancarii o aroma deosebita.
Pofta Buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii