Puneti intr-un castron toate condimentele (fara cateii de usturoi), mierea, vinul, otetul, uleiul de masline si patrunjelul. Omogenizati marinata, apoi imbibati bine puiul pe toate partile, inclusiv in interior si lasati-l sa stea in castronul cu marinata, la frigider, cel putin 2-3 ore. Cel mai indicat ar fi sa-l puneti la marinat cu o zi inainte de preparare.
Daca ati folosit un pui intreg, transati-l in bucati. Puneti uleiul la incins, la foc mediu, cateii de usturoi feliati si prajiti bucatile de pui marinat cate 7-8 minute pe fiecare parte pana se rumenesc frumos.
Se serveste cald cu diferite garnituri, sosul din tigaie, muraturi, salate, mamaliguta, sos de usturoi, etc.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii