Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Pui Puttanesca

Ingrediente

  • 4-6 ciocanele de pui
  • 200 gr rosii cherry
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 150 ml supa de pui sau vin alb
  • cateva frunze busuioc
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper
  • 100 gr masline negre
  • 1 lingura capere

Mod de preparare

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram calda.

In uleiul ramas, punem ceapa si, cand este calita, adaugam rosiile taiate in jumatate, pasta de tomate si supa de pui sau vinul. Asezonam cu sare si piper si lasam vasul acoperit sa fiarba. Cand rosiile s-au inmuiat si sosul a inceput sa se ingroase, adaugam caperele, maslinele si carnea de pui. Mai lasam cam 10 min sa fiarba totul. Carnea trebuie sa fie fiarta bine. La servire, presaram busuioc proaspat tocat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure