autor:

cretu_veronica22

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui Puttanesca

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 noiembrie 2017

Ingrediente
4-6 ciocanele de pui, 200 gr rosii cherry, 2 cepe, 3-4 catei de usturoi, 2 linguri pasta de tomate, 150 ml supa de pui sau vin alb, cateva frunze busuioc, ulei pentru prajit, sare si piper, 100 gr masline negre, 1 lingura capere

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram calda.

In uleiul ramas, punem ceapa si, cand este calita, adaugam rosiile taiate in jumatate, pasta de tomate si supa de pui sau vinul. Asezonam cu sare si piper si lasam vasul acoperit sa fiarba. Cand rosiile s-au inmuiat si sosul a inceput sa se ingroase, adaugam caperele, maslinele si carnea de pui. Mai lasam cam 10 min sa fiarba totul. Carnea trebuie sa fie fiarta bine. La servire, presaram busuioc proaspat tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Puttanesca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ceapa umpluta

Ceapa umpluta

Se pune apa cu un praf de sare, la fiert si in momentul cand da in clocot, scufundam cepele curatate

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute cu quinoa

Gulii umplute cu quinoa

Spălaţi şi curăţaţi guliile, apoi le puneţi în apă cu sare la fiert pentru 15 minute.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-6 ciocanele de pui
  • 200 gr rosii cherry
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 150 ml supa de pui sau vin alb
  • cateva frunze busuioc
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper
  • 100 gr masline negre
  • 1 lingura capere

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate

Se spala conopida si broccoli si se desfac si buchetele mici. Punem apoi conopida si broccoli la steamer pentru 5 minute sau in apa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza cu carne de pui, la cuptor