Oala de pământ se umple cu apă și se lasă 20-30 min.
Puiul se tranșează în bucăți potrivite, se spală bine și se lasă la scurs.
Ceapa se curăță, se spală și se taie fideluță.
Usturoiul se curăță și se taie feliuțe.
După ce a stat oala de pământ suficient timp cu apă, răsturnăm apa.
Adăugăm puiul, ceapa și usturoiul în oală și amestecăm bine.
Condimentăm cu sare și piper.
Amestecăm bulionul de ardei cu sucul de roșii și se toarnă peste pui.
Se pune capacul și se dă la cuptor pentru 90 minute.
Servim fierbinte cu murături asortate.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii