autor:

Fara foto

» » Aperitive

pui shanhai

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
2 buc Piept Pui, 2 buc Ou, 200 gr Faina, 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 100 ml Ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii, se amesteca oul cu faina si se face un amestec de consistenta unei ciulamale mai subtiri un pic, se pune pe fiecare bucata de piept de pui Maggi Intensavor, si se trece prin oul amestecat cu faina bucatile de pui, se prajesc in ulei incins. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "pui shanhai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulade mozaic

Rulade mozaic

Pieptul de curcan se taie felii si se bate ca pentru snitele. Condimentam bine pieptul apoi il ungem

7 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Chiftelute aromate la cuptor

Chiftelute aromate la cuptor

Cartofii in coaja ii punem la fiert in putina apa cu sare,dupa care ii curatam si ii zdrobim. Adaugam

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O mancarica foarte buna!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 buc Piept Pui
  • 2 buc Ou
  • 200 gr Faina
  • 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 100 ml Ulei

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

O mancarica foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Salata cu paste, ciuperci si rosii