autor:

autor

» » Fripturi

Pui simplu la tigaie

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 pui, 2 linguri grasime, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Se taie puii bucati, se pune sare si piper si se pun in tigaie peste grasimea cit mai fierbinte. Imediat dupa ce s-a format crusta pe ambele parti, se incetineste focul
Se serveste cu garnitura de cartofi natur, orez, ciuperci etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui simplu la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet Santana

Cotlet Santana

Cotletul de porc se feliaza cam de un cm grosime, se taie jos partea alba cu grasimea.Feliile obtinute

6 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc se spala,se usuca cu un servet si se bate cu ciocanul.Se condimenteaza cu sare,piper

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
"Roast beef " la cuptor, cu sos si ciuperci