In urma cu ceva vreme am lucrat intr-un restaurant,ca ospatarita.Desi regulile erau foarte stricte in privinta intrarii noastre(a ospatarilor)in bucatarie au existat si ocazii in care puteam vedea ce se petrece acolo.Astfel am aflat de aceasta reteta,adaptata putin de mine din lipsa unor ingrediente speciale.Chiar si cu aceste mici modificari este totusi o reteta nemaipomenita.Dar mai vine sa precem la treaba.
Intr-o tigaie de teflon mai adanca sau intr-un wok se pune uleiul si se lasa sa se incinga.Se pune carnea la prajit.Cand carnea este aproape gata se adauga ceapa,ardeiul,morcovul,ciupercile,porumbul boabe si se mesteca din cand in cand pentru a nu se lipi de fundul tigai.Cand legumele sunt patrunse se adauga oregano,piper si ketchup-ul picant.Ketchup-ul trebuie adaugat dupa ce legumele sunt deja patrunse pentru a evita intarirea lor.
Separat se fierbe orezul cu putin delikat.
Cu 5 minute inainte de a stinge focul se amesteca orezul cu legumele si se potriveste de sare daca mai e cazul.
Se serveste cu salata verde,de rosii,de varza,dupa gust.
Pofta buna!!!!!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii