Pui stir-fry

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pui stir-fry

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • un piept de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 2 ardei(de prefereat de culori diferite)
  • 1 morcov
  • ciuperci(crude sau din conserva)
  • 1 conserva cu porumb
  • 1 cescuta de orez
  • 2-3 linguri de ketchup picant
  • 2-3 linguri ulei
  • oregano,sare,piper

Mod de preparare

In urma cu ceva vreme am lucrat intr-un restaurant,ca ospatarita.Desi regulile erau foarte stricte in privinta intrarii noastre(a ospatarilor)in bucatarie au existat si ocazii in care puteam vedea ce se petrece acolo.Astfel am aflat de aceasta reteta,adaptata putin de mine din lipsa unor ingrediente speciale.Chiar si cu aceste mici modificari este totusi o reteta nemaipomenita.Dar mai vine sa precem la treaba.

Intr-o tigaie de teflon mai adanca sau intr-un wok se pune uleiul si se lasa sa se incinga.Se pune carnea la prajit.Cand carnea este aproape gata se adauga ceapa,ardeiul,morcovul,ciupercile,porumbul boabe si se mesteca din cand in cand pentru a nu se lipi de fundul tigai.Cand legumele sunt patrunse se adauga oregano,piper si ketchup-ul picant.Ketchup-ul trebuie adaugat dupa ce legumele sunt deja patrunse pentru a evita intarirea lor.

Separat se fierbe orezul cu putin delikat.

Cu 5 minute inainte de a stinge focul se amesteca orezul cu legumele si se potriveste de sare daca mai e cazul.

Se serveste cu salata verde,de rosii,de varza,dupa gust.

Pofta buna!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise