autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui Szechuan

   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

China


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei), 3 ardei rosii mici, curatati de seminte si maruntiti, 1 cana de morcovi taiati, 8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete, 2 legaturi de ceapa verde, 3 linguri de usturoi tocat, ½ pahar apa, 4 linguri sos de soia, 4 linguri otet, 4 linguri amidon de porumb, 4 linguri zahar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

27 voturi

Mod de preparare

Pentru 6 portii. Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa, sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si se toarna in tigaie; se amesteca pina sosul se ingroasa un pic
Se serveste cu orez la aburi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Szechuan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti

Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti

Se dezoseaza pulpa de curcan . Ceapa,usturoiul , ardeiul si ciupercile se toaca marunt si se amesteca

14 voturi    11 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

16 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    O reteta foarte interesanta !

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

    Super bună reţeta!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    O reteta foarte buna,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Interesanta reteta,chiar imi place...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

27 voturi

Ingrediente

  • 6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei)
  • 3 ardei rosii mici
  • curatati de seminte si maruntiti
  • 1 cana de morcovi taiati
  • 8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 3 linguri de usturoi tocat
  • ½ pahar apa
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri otet
  • 4 linguri amidon de porumb
  • 4 linguri zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta foarte interesanta !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri