Cu un cutit ascutit taiati cam 1 cm din capatul subtile a pulpelor atat cat sa inlaturati zgarciul si putin din os. astfel pulpele vor capata o forma frumoasa. Indepartati pielea si crestari carnea de cateva ori. Asezati pulpele intr-un castron incapator, adaugati praful de sare si zeama de lamaie.
Intr-un castron separat amestecati iaurtul cu condimentul tandoori.
Adaugati amestecul de iaurt peste pui si amestecati bine. Acoperiti castronul cu folie de bucatarie si dati la frigider pana a doua zii.
Asezati pulpele intr-o tava de cuptor si puneti sub gratar la foc moderat pentru 20 de minute sau pana ce puiul este gatit. Intoarceti pulpele de pe o parte pe alta din 5 in 5 minute.
Intre timp preparati sosul din iaurt peste care adaugati menta tocata marunt, praful de sare, praful de zahar si ardeiul iute tocat marunt (daca ardeiul este foarte iute folositi mai putin). Eu am facut ca si garnitura wedges de cartofi la cuptor cu usturoi.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii