Ingrediente
1 kg piept de pui dezosat, 1 iaurt proaspat, 1 legatura frunze de coriandru tocate, 2 linguri pasta de ghimbir ( sau 3 cm radacina de ghimbir razalita), 3 linguri pasta de usturoi, 5-6 linguri garam masala(un amestec indian de condimente-coriandru, scortisoara, chimen, ardei iuti), 6 ardei iuti, 2 linguri suc de lamaie, 1 gogosar rosu sau galben, 2 cepe, 6 catei de usturoi, 6 rosii proaspete sau o conserva de rosii in bulion, 4 linguri ulei, sare dupa gust
Dificultate: Medie | Timp: 1h
24 voturi
Mod de preparare
In 4 linguri de ulei se caleste ceapa taiata marunt,cateii de usturoi tocati si gogosarul taiat felii subtiri, adauga 2 linguri garam masala. Se adauga rosiile taiate. Se lasa sa fiarba la foc mediu 10-15 minute apoi se adauga puiul marinat. Se potriveste de sare dupa gust. Se garniseste cu frunze de coriandru. Se serveste cu pilaf de orez.
constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010
Super !
Ela , 22 martie 2010
2 observatii: - Carnea se lasa min 2 ore la marinat, asa va iesi si mai frageda si - se serveste cu orez simplu (nu pilaf) de regula Basmati E o NEBUNIE!!!!