Pui tikka (Tandoori boti tikka)

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg piept de pui taiat cuburi
  • 1 lingurita pasta de usturoi(cam 3 catei de usturoi mari)
  • 1 lingurita pasta de ghimbir(cam 2 cm de radacina)
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite boia iute de ardei
  • 2 lingurite paprika
  • 1/2 cana iaurt
  • 2 linguri suc de lamaie
  • Se macina impreuna:
  • 1 cardamom negru,3 cardamom verde,2 cuisoare,8 boabe de piper negru,1 lingura seminte de chimen.

Mod de preparare

Se marineaza puiul cu ingredientele de mai sus pentru 3 ore minim.

Se pot pune pe gratar sau se pot coace la cuptor pentru 20 de minute la 200 de grade C.

Se pot servi alaturi de orez,cartofi prajiti,piure de cartofi..etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor