Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga.
Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit, chilli, busuioc si oregano.
Am incins bine tigaia antiaderenta si am pus feliile de pui in ea.
Am rumenit usor puiul pe ambele parti.
Ciupercile le-am taiat in bucati de marime potrivita.
Am incins uleiul de masline intr-o tigaie mai mare, si cand a inceput sa sfaraie am pus ciupercile.
Am sotat timp de cateva minute si am pus peste ciuperci putina sare, piper si busuioc.
Maxim 5 minute lasam ciupercile pe foc, timp in care rasucim tigaia de cateva ori sa se gateasca uniform.
Am asezat pe farfurie pieptul de pui, peste el am pus ciupercile sotate, parmezanul si marar tocat marunt.
Am asezat pe farfurie si cateva jumatati de rosii cherry care merg tare bine in combinatia asta :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii