Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga.
Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit, chilli, busuioc si oregano.
Am incins bine tigaia antiaderenta si am pus feliile de pui in ea.
Am rumenit usor puiul pe ambele parti.
Ciupercile le-am taiat in bucati de marime potrivita.
Am incins uleiul de masline intr-o tigaie mai mare, si cand a inceput sa sfaraie am pus ciupercile.
Am sotat timp de cateva minute si am pus peste ciuperci putina sare, piper si busuioc.
Maxim 5 minute lasam ciupercile pe foc, timp in care rasucim tigaia de cateva ori sa se gateasca uniform.
Am asezat pe farfurie pieptul de pui, peste el am pus ciupercile sotate, parmezanul si marar tocat marunt.
Am asezat pe farfurie si cateva jumatati de rosii cherry care merg tare bine in combinatia asta :)
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii