Pui tirolez

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pui tirolez

Ingrediente

  • 400 g piept de pui, 300 g ciuperci
  • 100 g parmezan ras
  • 2-3 rosii cherry
  • sare de mare
  • piper
  • chilli
  • busuioc
  • oregano
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4-5 fire de marar.

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga.

Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit, chilli, busuioc si oregano.

Am incins bine tigaia antiaderenta si am pus feliile de pui in ea.

Am rumenit usor puiul pe ambele parti.

Ciupercile le-am taiat in bucati de marime potrivita.

Am incins uleiul de masline intr-o tigaie mai mare, si cand a inceput sa sfaraie am pus ciupercile.

Am sotat timp de cateva minute si am pus peste ciuperci putina sare, piper si busuioc.

Maxim 5 minute lasam ciupercile pe foc, timp in care rasucim tigaia de cateva ori sa se gateasca uniform.

Am asezat pe farfurie pieptul de pui, peste el am pus ciupercile sotate, parmezanul si marar tocat marunt.

Am asezat pe farfurie si cateva jumatati de rosii cherry care merg tare bine in combinatia asta :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise