autor:

emadina

» » Fripturi

Pui umplut

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pui mare, 1 morcov, 1 mar, 1 praz mic, 1 telina mica, 50 g unt, 200 ml vin alb, crutoane de paine integrala, o capatana de usturoi, magheran, busuioc, oregano, cimbru, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Puiul se condimenteaza, se stropeste cu putin vin si se lasa la frigider cca. 6 ore.

Apoi se unge cu unt, se umple cu legume taiate rondele, crutoane de paine inmuiate in vin. Se pune intr-o tava, se stropeste iar cu vin alb, mujdei de usturoi si putin ulei de masline si se da la cuptorul incins in prealabil. Se lasa pana se rumeneste bine. Se serveste cu cartofi piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui umplut cu legume in vin rosu

Pui umplut cu legume in vin rosu

-Se curata ceapa si se pune la undit, se adauga prazul tocat marunt, morcovul ras, gogosarul tocat

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

flori de piatra (Chef de cuisine)

Gustos.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci