Puiul se curăţă şi se spală. Pâinea se înmoaie în lapte şi se stoarce. Două ouă se fierb tare şi se toacă mărunt. La al treilea ou se separa albuşul de gălbenuş. Albuşul se bate spumă.
Ficatul se taie cubuleţe. Ciupercile se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Ceapa se toacă mărunt la robot. Se toacă pătrunjelul. Se înnăbuşe ficatul, ciupercile şi ceapa în 50 ml ulei şi 150 ml apă. După ce se răcesc se amestecă cu pâinea, ouăle, pătrunjelul, gălbenuşul, albuşul bătut şi se condimentează. Se umple puiul cu această compoziţie, se prinde cu scobitori şi se introduce în punga magică. Se aşează într-o tavă şi se da la cuptorul încins la 180oC pentru 60 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii