autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui umplut

Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
1 pui, 200 gr ficat de pui, 2 felii de pâine albă, 3 ouă, 2 cepe medii, 4 ciuperci mari, 4 linguri de lapte, 1 legătură de pătrunjel, ulei, sare, piper, 1 pungă magică Knorr pentru Friptură de Pui cu ierburi aromate

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se curăţă şi se spală. Pâinea se înmoaie în lapte şi se stoarce. Două ouă se fierb tare şi se toacă mărunt. La al treilea ou se separa albuşul de gălbenuş. Albuşul se bate spumă.
Ficatul se taie cubuleţe. Ciupercile se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Ceapa se toacă mărunt la robot. Se toacă pătrunjelul. Se înnăbuşe ficatul, ciupercile şi ceapa în 50 ml ulei şi 150 ml apă. După ce se răcesc se amestecă cu pâinea, ouăle, pătrunjelul, gălbenuşul, albuşul bătut şi se condimentează. Se umple puiul cu această compoziţie, se prinde cu scobitori şi se introduce în punga magică. Se aşează într-o tavă şi se da la cuptorul încins la 180oC pentru 60 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Mai intai pregatim umplutura pentru pui: calim ceapa cu ardeii tocati marunt pentru 4-5 minute,adaugam

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Se curata ardeiul spalat de cotoare si samburi. Carnea tocata se amesteca cu o lingura cu orezul,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Foarte bun. Eu nu folosesc decat arome naturale.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 200 gr ficat de pui
  • 2 felii de pâine albă
  • 3 ouă
  • 2 cepe medii
  • 4 ciuperci mari
  • 4 linguri de lapte
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 pungă magică Knorr pentru Friptură de Pui cu ierburi aromate

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina
Aripioare picante

Aripioare picante

Se spală aripioarele şi se taie în jumătăţi. Laptele se amestecă cu usturoiul tăiat, ardeii

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu miere si portocala

Pui cu miere si portocala

Se spală puiul şi se taie bucăţi. Se sărează bucăţile de pui, se ung cu miere şi se aşează

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pui cu cartofi in vas roman

Pui cu cartofi in vas roman

Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece. Cartofii se curaţă

6 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte bun. Eu nu folosesc decat arome naturale.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada de porc cu sos pikant de prune