autor:

vera

» » Fripturi

Pui umplut

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
1 pui potrivit de mare(dezosat), 200g carnat proaspat, 150g sunca de praga feliata, 2 oua, 1 dovlecel, 1 ardei gras rosu, sare, si ac de cusut, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 2h 40 min

20 voturi

Mod de preparare

Dezosam puiul dupa priceperea si indemnarea fiecaruia,incepand de la piept in interior si lasandu-i aripile intregi;
Pregatim o omleta in modul urmator:
calim dovlecelul taiat felii impreuna cu ardeiul gras,adaugam patrunjel,scurgem uleiul,amestecam cu ouale batute bine;Incingem o tigaie si pregatim omleta intorcand-o cu atentie pe-o parte si pe alta;
Omleta o dam deoparte pe o farfurie tapetata cu hartie de bucatarie in modul acesta absoarbe uleiul;
Puiul dezosat il asezam pe un fund de lemn,saram,piperam,asezam feliile de sunca de praga,urmatorul strat va fii de omleta intreaga asezata pe toata suprafata puiului,iar in mijloc carnatul curatat de pielita;
Rulam cu atentie puiul incercand sa-i dam forma puiului originala;
Cu ata si ac il coasem bine in exterior pe piept,il infasuram in folie de aluminiu,il introducem in cuptorul cald cam 2 ore la 180°C
Servim alaturi de orice garnitura,taiat felii,dupa ce s-a racit;
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu mere:

Pui umplut cu mere:

- Se taie fiecare mar in cate opt felii si se pun intr-un castron cu vinul alb si putin zahar.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    flori danca , 13 aprilie 2015

    Nemaipomenita reteta .

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

    Foarte buna reteta.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Foarte interesanta reteta!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Va multumesc mult!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Un deliciu.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Foarte interesant!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Ce bunatate .........felicitari.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Ce bunatate......foarte frumos prezentat.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      FOARTE INTERESANTA TEHNOLOGIA.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      O bunatate...

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Super faina reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 40 min

20 voturi

Ingrediente

  • 1 pui potrivit de mare(dezosat)
  • 200g carnat proaspat
  • 150g sunca de praga feliata
  • 2 oua
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • sare, si ac de cusut
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

flori danca

Nemaipomenita reteta .

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi aurii