Dezosam puiul dupa priceperea si indemnarea fiecaruia,incepand de la piept in interior si lasandu-i aripile intregi;
Pregatim o omleta in modul urmator:
calim dovlecelul taiat felii impreuna cu ardeiul gras,adaugam patrunjel,scurgem uleiul,amestecam cu ouale batute bine;Incingem o tigaie si pregatim omleta intorcand-o cu atentie pe-o parte si pe alta;
Omleta o dam deoparte pe o farfurie tapetata cu hartie de bucatarie in modul acesta absoarbe uleiul;
Puiul dezosat il asezam pe un fund de lemn,saram,piperam,asezam feliile de sunca de praga,urmatorul strat va fii de omleta intreaga asezata pe toata suprafata puiului,iar in mijloc carnatul curatat de pielita;
Rulam cu atentie puiul incercand sa-i dam forma puiului originala;
Cu ata si ac il coasem bine in exterior pe piept,il infasuram in folie de aluminiu,il introducem in cuptorul cald cam 2 ore la 180°C
Servim alaturi de orice garnitura,taiat felii,dupa ce s-a racit;
Pofta buna!
Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii