autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

Pui umplut

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Ingrediente
1 pui grill, 2 linguri de ulei, 200 g carne tocata de vitel, 1 ceapa mica, 1/2 pahar vin alb, 1 ou intreg si 1 galbenus, 100 ml smantana de gatit, 200 g zarzavat pentru supa (1 morcov, putin telina, 1 radacina pastarnac), sare si piper dupa gust, zeama de lamaie, partunjel proaspat tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu ceapa, patrunjelul verde tocat, cu oul, sarea si piperul si se umple puiul cu aceasta compozitie. Se aseaza intr-o tava zarzavatul de supa tocat, peste care se pune puiul se mai condimenteaza cu sare si piper, se adauga 1/2 pahar de vin alb, 1/2 pahar apa si se baga la cuptorul incins la 200 g C pentru 50-60 de minute. Se scoate puiul si se taie in bucati, iar restul de ingrediente ramase se paseaza cu blendarul. Se amesteca galbenusul cu smantana si zeama de lamaie, se toarna peste bucatile de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui umplut cu pastrama

Pui umplut cu pastrama

In tigaia cu ulei,se caleste usturoiul pisat,se adauga ceapa taiata foarte marunt si rosiile fara

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Maria Lupean

    Maria Lupean (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

    Niste foto ar fi binevenite.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    Sunt sigura ca este un deliciu.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Da ce bunatateeeeee!!!!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pui grill
  • 2 linguri de ulei
  • 200 g carne tocata de vitel
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 ou intreg si 1 galbenus
  • 100 ml smantana de gatit
  • 200 g zarzavat pentru supa (1 morcov
  • putin telina
  • 1 radacina pastarnac)
  • sare si piper dupa gust
  • zeama de lamaie
  • partunjel proaspat tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Maria Lupean (Chef de cuisine)

Niste foto ar fi binevenite.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Carne portugheza