Pui umplut

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui grill
  • 2 linguri de ulei
  • 200 g carne tocata de vitel
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 ou intreg si 1 galbenus
  • 100 ml smantana de gatit
  • 200 g zarzavat pentru supa (1 morcov, putin telina, 1 radacina pastarnac)
  • sare si piper dupa gust
  • zeama de lamaie
  • partunjel proaspat tocat

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu ceapa, patrunjelul verde tocat, cu oul, sarea si piperul si se umple puiul cu aceasta compozitie. Se aseaza intr-o tava zarzavatul de supa tocat, peste care se pune puiul se mai condimenteaza cu sare si piper, se adauga 1/2 pahar de vin alb, 1/2 pahar apa si se baga la cuptorul incins la 200 g C pentru 50-60 de minute. Se scoate puiul si se taie in bucati, iar restul de ingrediente ramase se paseaza cu blendarul. Se amesteca galbenusul cu smantana si zeama de lamaie, se toarna peste bucatile de pui.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise