Se amesteca carnea tocata cu ceapa, patrunjelul verde tocat, cu oul, sarea si piperul si se umple puiul cu aceasta compozitie. Se aseaza intr-o tava zarzavatul de supa tocat, peste care se pune puiul se mai condimenteaza cu sare si piper, se adauga 1/2 pahar de vin alb, 1/2 pahar apa si se baga la cuptorul incins la 200 g C pentru 50-60 de minute. Se scoate puiul si se taie in bucati, iar restul de ingrediente ramase se paseaza cu blendarul. Se amesteca galbenusul cu smantana si zeama de lamaie, se toarna peste bucatile de pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii