1. Pentru unceput se pregateste puiul, se curata de pielite, se spala si se scurge de apa. Dupa ce s-a scurs bine, se unge si in interior si in exterior cu unt, sare si piper. Pentru a fi fraged, se lasa la rece cat timp se prepara umplutura.
2. se curata ciupercile, se spala in cateva jeturi de apa si se scurg.Se toaca marunt si se pun la calit cu putin ulei si ceapa tocata solzisori pana capata o culoare aramie. Se lasa la racit si intre timp se toaca verdeata, se rade cascavalul si se pune pesmetul, sarea si piperul si se amesteca bine compozitia.
3. Se da drumul la cuptor sa se incinga. Se scoate puiul si se umple cu ciupercile, iar ca sa nu iasa compozitia din pui se prinde cu 2-3 scobitori.
4. Pe tava se asaza puiul si legumele taiate, sare, piper, ulei si putina apa.
5. Se baga la cuptor la o temperatura de 160 de grade si se mai stropeste din cand in cand cu sosul din tava.
6. Spre sfarsit, se stropeste puiul cu 4-5 linguri de vin alb si putin unt si se mai lasa 5-10 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii