autor:

lexxa25

» » Fripturi

Pui umplut cu ciuperci

Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
1 kg de ciuperci, 3 cepe mijlocii, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, 100 g pesmet, 150 g cascaval, 2-3 morcovi, 2 ardei, 2 cartofi, 1 pui intreg, sare, piper, 50 ml ulei, 50 g unt, 4-5 linguri de vin

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Pentru unceput se pregateste puiul, se curata de pielite, se spala si se scurge de apa. Dupa ce s-a scurs bine, se unge si in interior si in exterior cu unt, sare si piper. Pentru a fi fraged, se lasa la rece cat timp se prepara umplutura.
2. se curata ciupercile, se spala in cateva jeturi de apa si se scurg.Se toaca marunt si se pun la calit cu putin ulei si ceapa tocata solzisori pana capata o culoare aramie. Se lasa la racit si intre timp se toaca verdeata, se rade cascavalul si se pune pesmetul, sarea si piperul si se amesteca bine compozitia.
3. Se da drumul la cuptor sa se incinga. Se scoate puiul si se umple cu ciupercile, iar ca sa nu iasa compozitia din pui se prinde cu 2-3 scobitori.
4. Pe tava se asaza puiul si legumele taiate, sare, piper, ulei si putina apa.
5. Se baga la cuptor la o temperatura de 160 de grade si se mai stropeste din cand in cand cu sosul din tava.
6. Spre sfarsit, se stropeste puiul cu 4-5 linguri de vin alb si putin unt si se mai lasa 5-10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci

Piept de pui umplut cu ciuperci

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare,pentru 15 minute. Ceapa si usturoiul

33 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Cred ca e o nebunie

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e o nebunie

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada de porc cu garnitura de cartofi