Puiul se spala si se lasa la scurs.
Intre timp se taie ceapa si se caleste in putin ulei ( de preferat de masline, dar este bun si uleiul obisnuit ) cu putina sare si apa. Dupa ce ceapa s-a calit ( dupa ce apa s-a evaporat si a ramas numai ulei ) se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba pana scade apa lasata de ele. Cand a ramas doar uleiul se condimenteaza cu sare si piper ( cine vrea poate sa adauge si putin usturoi pisat sa dea gust ) si se lasa la racit.
Se umple puiul cu compozitia de ciuperci se coase cu un ac mare si ata, se unge cu putin ulei, se condimenteaza cu condiment pentru carne de pui si se lasa deoparte.
Se ia o oala cu capac ( oala trebiie sa fie scurta ca sa incapa in cuptor si sa aiba capacul atat de mare cat sa incapa puiul pe el) se umple pe jumatate cu apa, se pune capacul invers pe oala ( cu manerul in oala ) se unge cu putin ulei si se aseaza puiul pe capac si se da la cuptor pana se rumeneste ( cca 2 ore ). din cand in cand puiul se stropeste cu zeama lasata de el in capac. Pentru a se face mai repede se poate incalzi apa din oala pe aragaz inainte de a aseza puiul pe capac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii