Condimentam puiul pe ambele parti, il ungem cu putin ulei de masline si cu sos de soia.
Puiul se umplute cu fasolea pastai scursa si condimentata cu vegeta si cateva rosii cherry.
Restul de legume se pun in tava, iar puiul deasupra.
Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 ora.
Se scoate folia si se mai lasa circa 30 minute sau pana cand se rumeneste pielea deasupra.
Se serveste alaturi de garnitura din tava si muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii