Se spala bine puiul,se sterge si se pune intr-o oala cu apa si o lingura de sare cand apa clocoteste;se fierbe 30 minute.Intr-o tigaie se topeste untul,se pune si50 ml ulei si se caleste ceapa tocata;se adauga orezul si se stinge cu supa;se fierbe 10 minute.Se adauga la orez patrunjel tocat,1 fir de oregano si 1/2 din cantitatea de feta ,zdrobita.Se sareaza si se pipereaza.
Puiul se scoate din zeama ,se scurge,se umple cu amestecul de orez si se coase;se leaga copanele si aripile.Se pune puiul intr-un vas cu ulei si putin vin alb .De jur imprejurul puiului se repartizeaza restul de feta zdrobita;se coace la cuptor 20 minute.Zeama din vas trebuie sa se evapore,iar puiul sa se rumeneasca.
Se serveste puiul acompaniat de fire de oregano si felii de lamaie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii