autor:

zana b.

» » Fripturi

Pui umplut cu feta

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2009

Ingrediente
1 pui, ml ulei,50g unt, cepe, orez,300ml supa de pui,3 fire oregano,patrunjel,450g feta,piper,100 ml vin alb,felii de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine puiul,se sterge si se pune intr-o oala cu apa si o lingura de sare cand apa clocoteste;se fierbe 30 minute.Intr-o tigaie se topeste untul,se pune si50 ml ulei si se caleste ceapa tocata;se adauga orezul si se stinge cu supa;se fierbe 10 minute.Se adauga la orez patrunjel tocat,1 fir de oregano si 1/2 din cantitatea de feta ,zdrobita.Se sareaza si se pipereaza.
Puiul se scoate din zeama ,se scurge,se umple cu amestecul de orez si se coase;se leaga copanele si aripile.Se pune puiul intr-un vas cu ulei si putin vin alb .De jur imprejurul puiului se repartizeaza restul de feta zdrobita;se coace la cuptor 20 minute.Zeama din vas trebuie sa se evapore,iar puiul sa se rumeneasca.
Se serveste puiul acompaniat de fire de oregano si felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
pulpe de pui la cuptor

pulpe de pui la cuptor

Se parlesc pulpele. Se spala bine, se oparesc si apoi se pun la fiert in cuptor, cu ulei, apa, sare,

7 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

14 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Cred ca e foarte bun

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui, ml ulei,50g unt, cepe, orez,300ml supa de pui,3 fire oregano,patrunjel,450g feta,piper,100 ml vin alb,felii de lamaie

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo assado no forno com batata doce)