Mai intai pregatim umplutura pentru pui: calim ceapa cu ardeii tocati marunt pentru 4-5 minute,adaugam o cana de apa, bulionul si orezul si lasam pana cand orezul este fiert. Adaugam sare si piper si amestecam din cand in cand sa nu se lipeasca.
Curatam cartofii, ii taiem buburi si ii punem in tava. Adaugam si un ardei rosu tocat marunt.
Puiul il umplem cu compozitia de orez, il punem peste cartofi, presaram sare si piper, adaugam o cana de apa si dam la puptor pentru 60-70 de minute.
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii