Puiul se spala si s sterge cu un servet. Cartofii, morcovii se curata si se taie rondele, se pune putin ulei si se aseaza in tava. Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi. Puiul se unge in interior, se condimenteaza si se umple cu o parte din legume si cu kaiserul taiat cubulete, iar restul de legume se pun in tava. Se coase puiul cu ata.
Se unge puiul si se condimenteaza cu amestecul de condimente. Se pune in tava, se adauga apa, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 40 min. Se scoate, se da folia jos, se unge cu miere si se mai da 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca, dupa se intoarce pe partea cealalta, se unge cu miere si se mai lasa 10-15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii