autor:

Fara foto

» » Fripturi

PUI UMPLUT PROVENSAL

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui de gaina mare, 100 gr. jambon macru, miez de paine inmuiat in lapte, patrunjel verde orez, cateva rosii, ulei pentru calit rosiile, sare, optional piper si arome pentru pui.

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se ia un pui de gaina mare. Se pregateste umplutura din ficatul puiului, 100 gr. jambon macru, miez de paine inmuiat in lapte, patrunjel verde tocat fin. Umplutura se toaca fin, se sareaza si eventual pipereaza si se umple puiul, curatat si bine spalat. Se unge cu ulei si eventual cu arome pentru pui si se da la cuptor la foc moderat, pana devine auriu. Separat se fierbe orez in apa sarata, cam 20\'. Intr-o tigaie caliti felii de rosii in ulei. Strecurati orezul, adaugati rosiile calite. Serviti puiul asezat pe o farfurie mare fierbinte si inconjurati-l cu orezul cu rosii.Puteti decora cu cateva frunzulite de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI UMPLUT PROVENSAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata

9 voturi    8 comentarii
45 min
Fripturi
Friptura de miel

Friptura de miel

Se va tine carnea in aceasta marinada peste noapte, dupa aceea ne apucam de pregatirea carnii pentru

7 voturi    2 comentarii
55 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pui de gaina mare
  • 100 gr. jambon macru
  • miez de paine inmuiat in lapte
  • patrunjel verde orez
  • cateva rosii
  • ulei pentru calit rosiile
  • sare
  • optional piper si arome pentru pui.

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie