Se ia un pui de gaina mare. Se pregateste umplutura din ficatul puiului, 100 gr. jambon macru, miez de paine inmuiat in lapte, patrunjel verde tocat fin. Umplutura se toaca fin, se sareaza si eventual pipereaza si se umple puiul, curatat si bine spalat. Se unge cu ulei si eventual cu arome pentru pui si se da la cuptor la foc moderat, pana devine auriu. Separat se fierbe orez in apa sarata, cam 20\'. Intr-o tigaie caliti felii de rosii in ulei. Strecurati orezul, adaugati rosiile calite. Serviti puiul asezat pe o farfurie mare fierbinte si inconjurati-l cu orezul cu rosii.Puteti decora cu cateva frunzulite de patrunjel verde.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii