Se ia un pui de gaina mare. Se pregateste umplutura din ficatul puiului, 100 gr. jambon macru, miez de paine inmuiat in lapte, patrunjel verde tocat fin. Umplutura se toaca fin, se sareaza si eventual pipereaza si se umple puiul, curatat si bine spalat. Se unge cu ulei si eventual cu arome pentru pui si se da la cuptor la foc moderat, pana devine auriu. Separat se fierbe orez in apa sarata, cam 20\'. Intr-o tigaie caliti felii de rosii in ulei. Strecurati orezul, adaugati rosiile calite. Serviti puiul asezat pe o farfurie mare fierbinte si inconjurati-l cu orezul cu rosii.Puteti decora cu cateva frunzulite de patrunjel verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii