autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Puisor alb

Autor: mona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
carnita de pui(fiecare ce doreste), 5 linguri de smantana, 3 graunte de usturoi, condimente, 4 cartofi maricei, supa de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incapatoare se pune putin ulei la incins si grauntele de usturoi strivite nu pisate, se lasa cateva momente in uleiul incins dupa care se scot, urmand spre parajre carnita de pui condimentata. Nu se lasa sa se usuce prea tare in ulei adaugand supa de pui sau apa calda.
In momentul cand carnea e aproape facuta se aseaza printre bucatile de pui in tigaie si cartofii taiate bucati mai mari dar nu foarte groase.
Cand sunt gata se pune smantana si se lasa doar un clocot.
Se poate presara cu verdeata dupa preferinte :P
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Puisor alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Portofele din muschi de porc cu sunca si cascaval

Portofele din muschi de porc cu sunca si cascaval

Taiem muschiul in felii mai groase (8 felii). Feliem sunca in felii subtiri (16 felii) si cascavalul

1 vot    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Muschi de vita

Muschi de vita "sous vide"

Daca va mirati de titlul retetei, sa stiti ca modul de-a gati (pretentios spus... "sous vide" ) adica

217 voturi    26 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carnita de pui(fiecare ce doreste)
  • 5 linguri de smantana
  • 3 graunte de usturoi
  • condimente
  • 4 cartofi maricei
  • supa de pui

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui exotic