Intr-o tigaie incapatoare se pune putin ulei la incins si grauntele de usturoi strivite nu pisate, se lasa cateva momente in uleiul incins dupa care se scot, urmand spre parajre carnita de pui condimentata. Nu se lasa sa se usuce prea tare in ulei adaugand supa de pui sau apa calda.
In momentul cand carnea e aproape facuta se aseaza printre bucatile de pui in tigaie si cartofii taiate bucati mai mari dar nu foarte groase.
Cand sunt gata se pune smantana si se lasa doar un clocot.
Se poate presara cu verdeata dupa preferinte :P
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii