autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Puisor alb

Autor: mona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
carnita de pui(fiecare ce doreste), 5 linguri de smantana, 3 graunte de usturoi, condimente, 4 cartofi maricei, supa de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incapatoare se pune putin ulei la incins si grauntele de usturoi strivite nu pisate, se lasa cateva momente in uleiul incins dupa care se scot, urmand spre parajre carnita de pui condimentata. Nu se lasa sa se usuce prea tare in ulei adaugand supa de pui sau apa calda.
In momentul cand carnea e aproape facuta se aseaza printre bucatile de pui in tigaie si cartofii taiate bucati mai mari dar nu foarte groase.
Cand sunt gata se pune smantana si se lasa doar un clocot.
Se poate presara cu verdeata dupa preferinte :P
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Puisor alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

Se bat feliile de carne cu un ciocan de snitele, dupa care se taie julienne. Se incinge uleiul intr-o

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fricando cu ciuperci

Fricando cu ciuperci

Carnea se taie in bucatele potrivit de mari iar legumele se taie in fasii. Se pune la incalzit uleiul

7 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carnita de pui(fiecare ce doreste)
  • 5 linguri de smantana
  • 3 graunte de usturoi
  • condimente
  • 4 cartofi maricei
  • supa de pui

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi cu scarita afumata