Puisor alb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnita de pui(fiecare ce doreste)
  • 5 linguri de smantana
  • 3 graunte de usturoi
  • condimente
  • 4 cartofi maricei
  • supa de pui

Mod de preparare

Intr-o tigaie incapatoare se pune putin ulei la incins si grauntele de usturoi strivite nu pisate, se lasa cateva momente in uleiul incins dupa care se scot, urmand spre parajre carnita de pui condimentata. Nu se lasa sa se usuce prea tare in ulei adaugand supa de pui sau apa calda.

In momentul cand carnea e aproape facuta se aseaza printre bucatile de pui in tigaie si cartofii taiate bucati mai mari dar nu foarte groase.

Cand sunt gata se pune smantana si se lasa doar un clocot.

Se poate presara cu verdeata dupa preferinte :P

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise