autor:

» » Mancaruri cu carne

Puisor alb

Autor: mona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
carnita de pui(fiecare ce doreste), 5 linguri de smantana, 3 graunte de usturoi, condimente, 4 cartofi maricei, supa de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incapatoare se pune putin ulei la incins si grauntele de usturoi strivite nu pisate, se lasa cateva momente in uleiul incins dupa care se scot, urmand spre parajre carnita de pui condimentata. Nu se lasa sa se usuce prea tare in ulei adaugand supa de pui sau apa calda.
In momentul cand carnea e aproape facuta se aseaza printre bucatile de pui in tigaie si cartofii taiate bucati mai mari dar nu foarte groase.
Cand sunt gata se pune smantana si se lasa doar un clocot.
Se poate presara cu verdeata dupa preferinte :P
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Puisor alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carnita de pui(fiecare ce doreste)
  • 5 linguri de smantana
  • 3 graunte de usturoi
  • condimente
  • 4 cartofi maricei
  • supa de pui

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi