Un pui se umple cu urmatoarea compozitie: 1 lingura de ceapa tocata inabusita in unt, 60 g carne de carnat, ficatul puiului tocat, patrunjelul tocat, 2 linguri pesmet, toate amestecate cu sare, piper, nucsoara.
Puiul se leaga si se pune intr-o cratita de pamant cu 50 g costita afumata taiata marunt, 1 lingura de unt si 10 arpagicuri.
Cratita se acopera si se pune la foc domol.
Cand puiul si ceapa s-au aurit adauga 300 g cartofi taiati marunt, mai lasati sa fiarba la foc domol.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii