autor:

silviana maftei

» » Fripturi

puiul bunicii

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
1 piu de 1 kg, 20 g ceapa, 2 linguri unt, 60 g carne de carnat, ficatul puiului, 2 fire patrunjel, 2 linguri pesmet, sare, rasa, 50 g costita afumata, 10 arpagicuri, 300 g cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Un pui se umple cu urmatoarea compozitie: 1 lingura de ceapa tocata inabusita in unt, 60 g carne de carnat, ficatul puiului tocat, patrunjelul tocat, 2 linguri pesmet, toate amestecate cu sare, piper, nucsoara.
Puiul se leaga si se pune intr-o cratita de pamant cu 50 g costita afumata taiata marunt, 1 lingura de unt si 10 arpagicuri.
Cratita se acopera si se pune la foc domol.
Cand puiul si ceapa s-au aurit adauga 300 g cartofi taiati marunt, mai lasati sa fiarba la foc domol.
Daca ti-a placut reteta noastra "puiul bunicii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pachete de carne cu mozzarella

Pachete de carne cu mozzarella

Carnea se bate bine, se aseaza pe un fund de lemn,se sareaza pipereaza,deasupra se pun felii de mozzarella,se

0 voturi    7 comentarii
15 min
Fripturi
Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Pieptul de curcan se spala,se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper,origano si usturoiul taiat

16 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Foarte bun

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piu de 1 kg
  • 20 g ceapa
  • 2 linguri unt
  • 60 g carne de carnat
  • ficatul puiului
  • 2 fire patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • sare, rasa
  • 50 g costita afumata
  • 10 arpagicuri
  • 300 g cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc cu cartofi la capac