autor:

autor

» » Fripturi

Pulpa de berbec la tava

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 kg pulpa, 50 gr. slanina, 2 linguri ulei, 7-8 catei usturoi, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea trebuie sa fie de berbec tinar, taiat cu 2-3 zile inainte de preparare. Cu o ora inainte de preparare se curata pulpa de pielite si de toata grasimea, se impaneaza cu bucatele de slanina si usturoi, se sareaza si se unge cu ulei. Se asaza apoi intr-o tava cu ulei si se pune la cuptor la foc potrivit. Din cind in cind se stropeste cu zeama din tava pina se fragezeste. Cind este gata se serveste taiata in felii cu fasole pireu sau boabe si sosul degresat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de berbec la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet si cartofi la cuptorul cu halogen

Cotlet si cartofi la cuptorul cu halogen

Avantajul gatitului in cuptorul cu halogen: gatiti carnea si cartofii separat, dar in acelasi timp,

5 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri din piept de pui cu brocolli branchat si diverse aranjamente din legume