autor:

Anonim

» » Fripturi

Pulpa de caprioara la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
pulpa de caprioare, ulei, rom, sare, vin, slanina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Carnea de caprioara se impneaza cu feliile de slanina, se sareaza si se unge cu ulei. Se asaza intr-o tava si se introduce la cuptor, la foc potrivit. Daca sosul scade prea tare, se mai adauga cateva lingurite de apa. Cand friptura e gata, se scoate din tava, iar peste sosul ramas se adauga vin, se lasa sa se dea un clocot si se adauga peste friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de caprioara la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de curcan cu morcovi si rosmarin

Piept de curcan cu morcovi si rosmarin

Marinam in bere 1 ora pieptul de curcan. Il ungem bine cu ulei de masline, il saram si-l piperam.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Pieptul de pui se spala si se curata de pielite si apoi se taie in 2 bucati. Se face o vinegreta

4 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • pulpa de caprioare
  • ulei
  • rom
  • sare
  • vin
  • slanina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Coronita de Miel si bucati de pulpa la cuptor