Pulpa de caprioara la tava

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de caprioare
  • ulei
  • rom
  • sare
  • vin
  • slanina

Mod de preparare

Carnea de caprioara se impneaza cu feliile de slanina, se sareaza si se unge cu ulei. Se asaza intr-o tava si se introduce la cuptor, la foc potrivit. Daca sosul scade prea tare, se mai adauga cateva lingurite de apa. Cand friptura e gata, se scoate din tava, iar peste sosul ramas se adauga vin, se lasa sa se dea un clocot si se adauga peste friptura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor