autor:

autor

» » Fripturi

Pulpa de curcan la tava

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o pulpa de curcan de 1 kg., 3 oua fierte, o ceapa, piper, sare, mazare din conserva, 4-5 cepe de arpagic

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea. Se da cu putina sare si piper. Se asza pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, se curata de coaja si taiate in jumatati. Se ruleaza friptura, se leaga frumos cu ata din bumbac, se stropeste cu ulei si se pune in tava cu grasime si putina apa la cuptor. Din timp in timp se stropeste friptura cu sosul din tava si se intoarce sa se rumeneasca. Mazarea se pune alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercalind si cepele de arpagic, care s-au aurit in putina grasime. Se indeparteaza ata de legatura si se taie friptura in felii.
Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea. Se da cu putina sare si piper. Se asza pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la tava" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Fripturi
Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi

Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi

In primul rand va urez tuturor "La multi ani!", sa aveti un an mai bun si plin de impliniri pe toate

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Fazan la tava

Fazan la tava

Fazanii se fezandeaza in pene 2-3 zile, apoi se curata si se spala bine. Se portioneaza, se condimenteaza

13 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

4 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi