autor:

strumfii bucatari

» » Fripturi

pulpa de iedut cu cartoi la cuptor

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 aprilie 2016

Ingrediente
1 pulpa iedut, 6 cartofi, 1 pahar vin rosu, Sare, Oregano, Piper, 6 catei usturoi, 1 pahar ulei, ,  

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam bine pulpa de iedut si o taiem. Curatam , spalam si taiem cartofii. Punem in tava de la aragaz putin ulei, sare, piper si oregano.Adaugam pulpa de iedut, cartofii , usturoiul taiat, sare, piper , oregano, restul de ulei si vinul rosu. Acoperim tava cu folie de aluminiu. Preincalzim cuptorul la 250 grade. Punem tava in cuptor si lasam 35 de minute la 250 de grade. Apoi scadem temperatura la 180 de grade si lasam aproape o ora. Intoarcem carnea dupa 30de minute si luam folia de aluminiu Servim cu iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "pulpa de iedut cu cartoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficatei surpriza

Ficatei surpriza

Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Baconul se taie in feliute

23 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cordon bleu