pulpa de iedut cu cartoi la cuptor

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
pulpa de iedut cu cartoi la cuptor

Ingrediente

  • 1 pulpa iedut
  • 6 cartofi
  • 1 pahar vin rosu
  • Sare
  • Oregano
  • Piper
  • 6 catei usturoi
  • 1 pahar ulei
  •  

Mod de preparare

Spalam bine pulpa de iedut si o taiem. Curatam , spalam si taiem cartofii. Punem in tava de la aragaz putin ulei, sare, piper si oregano.Adaugam pulpa de iedut, cartofii , usturoiul taiat, sare, piper , oregano, restul de ulei si vinul rosu. Acoperim tava cu folie de aluminiu. Preincalzim cuptorul la 250 grade. Punem tava in cuptor si lasam 35 de minute la 250 de grade. Apoi scadem temperatura la 180 de grade si lasam aproape o ora. Intoarcem carnea dupa 30de minute si luam folia de aluminiu Servim cu iaurt

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise