autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpa de miel la punga

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pulpa de miel de 1-2 kg, , 1 punga knorr pentru pui cu usturoi, , 5 catei de usturoi, , 300 ml de vin alb.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pulpa de miel se pune la macerat in 300 ml vin alb timp de 3-4 ore, intorcandu-se pe ambele parti. Se scoate pulpa din vin, se cresteaza putin pe ambele parti si se introduc bucatele de usturoi. Se presara cu condimentul Knorr, se introduce in punga magica si se lasa la cuptor timp de 60-70 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la punga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui cu susan si chips-uri cu rozmarin.

Pui cu susan si chips-uri cu rozmarin.

Pieptul de pui se spala se taie fasiute subtiri,se adauga 2 catei de usturoi zdrobiti , piper, o

3 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
Ceafa de porc la cuptor in vin

Ceafa de porc la cuptor in vin

Ceafa se rumeneste uniform in tigaia incinsa cu ulei.Se aduga legumele si merele taiate felii, se

4 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel de 1-2 kg
  • 1 punga knorr pentru pui cu usturoi
  • 5 catei de usturoi
  • 300 ml de vin alb.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu orez si legume