Pulpa de miel la punga

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Pulpa de miel la punga

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel de 1-2 kg,
  • 1 punga knorr pentru pui cu usturoi,
  • 5 catei de usturoi,
  • 300 ml de vin alb.

Mod de preparare

Pulpa de miel se pune la macerat in 300 ml vin alb timp de 3-4 ore, intorcandu-se pe ambele parti. Se scoate pulpa din vin, se cresteaza putin pe ambele parti si se introduc bucatele de usturoi. Se presara cu condimentul Knorr, se introduce in punga magica si se lasa la cuptor timp de 60-70 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor