autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de mistret impanata si sos de ciuperci cu vin

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
800g. pulpa de mistret,, 100g.slanina afumata,, sare,, piper,, cimbrisor,, nucsoara rasa,, 4 linguri de ulei,, 1 ceapa mica,, 2 catei de usturoi,, 200g. ciuperci,, 4dl. vin rosu,, 2 linguri faina,, legume: conopida, broccoli, varza de Bruxelles

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

1.Pulpa de mistret, tinuta in prealabil in bait cel putin 12 ore,se sterge cu un servet de bucatarie si se impaneaza cu bucati de slanina afumata.
2.Se freaca bine cu un amestec din sare, piper, nucsoara si cimbrisor tocat marunt.
3.Intr-o cratita, in ulei incins, rumenim pulpa pe toate partile, adaugam ceapa tocata marunt si putina apa si lasam sa fiarba, la foc mic, acoperind cratita cu capacul.Daca este nevoie, adaugam din cand in cand apa.
4.Cand carnea este aproape patrunsa ,punem ciupercile spalate si taiate felii, lasam sa dea un clocot, apoi adaugam si vinul.
5.Cand carnea este gata, o scoatem din cratita si o pastram la cald.In sucul de la carne punem faina, amestecam si lasam sa fiarba,amestecand mereu.
6.Legumele le calim in unt , le saram si piperam.
7.Carnea se taie in felii mai groase, se aseaza pe un platou si se acopera cu sosul de ciuperci si vin.Alaturi asezam legumele sotate.Putem servi si crochete de cartofi si , bineinteles , un vin rosu , dupa placul fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de mistret impanata si sos de ciuperci cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pasare in sos de bere

Pulpe de pasare in sos de bere

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intr-un vas se amesteca uleiul cu boiaua dulce si cea iute

11 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Placinta de primavara cu carne si aluat de casa

Placinta de primavara cu carne si aluat de casa

Mai intai pregatim aluatul: Se amesteca untul cu iaurtul, oul, sarea, praful de copt si faina cat

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Multumesc, Lenuta.M-as bucura sa imi dai de veste daca ai gatit preparatul si cat de mult ti-a placut.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    O minunatie, foarte gustoasa, felicitari Roda!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Bine preparat.

    • Fara foto

      Vekas Maria , 04 martie 2010

      Am avut musafiri din Austria si le-am gatit acest preparat.Au ramas incantati si nu le-a venit sa creada ca in Romania se poate manca asa ceva...Dapa ce vei gati diupa aceasta reteta, da-mi de stire...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Waw ce buuuun!!!!!!...........am salvat reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Multumesc, Lenuta.M-as bucura sa imi dai de veste daca ai gatit preparatul si cat de mult ti-a placut.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Perisoare de manzat cu sos de rosii