autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu ghebe

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 decembrie 2010

Ingrediente
700 g pulpa porc, 300 g ghebe congelate, 1/2 ardei gras rosu, 1/2 ceapa mare, 1 rosie, 6 catei de usturoi, 1 lamaie, 1 lingurita condimente pentru porc Fuchs, piper, boia, sos chilli, 1 lingura pasta tomate, 2 lingurite pasta de gogosari, 2 linguri ulei, 100 ml vin alb, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime.
Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri.
Patrunjelul verde se toaca marunt.
Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul.
Deasupra presaram patrunjel verde tocat, putina zeama de lamaie si coaja de lamaie.
Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ghebe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu rosii si marar

Pulpe de pui cu rosii si marar

Luam pulpitele de pui si le parlim putin pe flacara aragazului de puf. Le spalam cu apa calda si

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gabriela (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2010

    Si eu am s-o incerc de Revelion! :) La multi ani cu sanatate langa toti cei dragi ai Dvs!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2010

    un deliciu!!! sarbatori faine va dorim!

  • Luana

    Luana (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010

    O combinatie pe cat de banala ,pe atat de gustoasa.Arata nemaipomenit! Am s-o incerc de Anul Nou(desi nu-s adepta retetelor noi cand am musafiri,ale tale sunt 100% garantate si verificate de mine,de ani de zile de prin reviste si site-uri ...Sarbatori Fericite!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010

      Sarbatori luminata si voua tuturor ! Da Ana....poti folosi si altfel de ciupercute...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010

      O bunatate...Abia astept Craciunul sa pap si eu o bucatica...Imi pastrezi , da? Sarbatori cu bine ....

    • anaandronel

      anaandronel (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2010

      Ce bunatate si mai ales acum de sarbatori,o mica intrebare pot folosi ciuperci in loc de ghebe ca pe aici gasesc eu ceva asa da mai mult dau cu ciupercile? Sarbatori fericite si numai bunatati la masa!!

    • Elga89

      Elga89 (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2010

      WOW, arata minunat!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2010

      Si bun si frumos prezentat***** Sarbatori Fericite ! alaturi de cei dragi. Pup cu drag.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2010

      Foarte fina si apetisanta!***** De, ca de bucatarie noua !!!!!!!! ha ha ha...

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2010

      Excelenta reteta si prezentarea! 5 stelute si zeci de urari de bine!!SARBATORI FERICITE!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 700 g pulpa porc
  • 300 g ghebe congelate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ceapa mare
  • 1 rosie
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita condimente pentru porc Fuchs
  • piper
  • boia
  • sos chilli
  • 1 lingura pasta tomate
  • 2 lingurite pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Gabriela (Chef de cuisine)

Si eu am s-o incerc de Revelion! :) La multi ani cu sanatate langa toti cei dragi ai Dvs!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Legume cu orez si pulpe de pui