autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu legume si macrou afumat.

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
1/2kg pulpa de porc, 1/2kg cartofi, 2 cepe, 2 ardei rosii, 1 macrou afumat, sare, piper, boia de ardei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se ia pulpa de porc se spala si se taie felii cam de 1 cm, se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, se pune intr-o tava de cuptor unsa cu ulei si o cana de apa, se da la cuptor acoperita cu folie de aluminiu.
Cand carnea este fragezita, se scoate si se pune deoparte putin, pentru ca in tava se vor pune cartofii se curata si se taie cuburi, cepele taiate rondele si ardei taiati la fel, se mai condimenteaza cu putina sare legumele, apoi se mai pune o cana de apa calda se acopera iar cu folie si se da la cuptor, cand legumele s-au inmuiat(fiert) se pune macroul curatat de pielita si oase si carnea de porc care a fost scoasa inainte de a fi puse legumele in tava.
Se mai lasa cat sa se rumeneasca carnea si se scoate.
Macroul acela afumat ii da o savoare care se potriveste perfect cu carnea de porc.
Se poate face si fara macrou, se mai pot adauga ce legume dorim, ciuperci, conopida, optional pentru fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume si macrou afumat." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de praz cu limba si masline

Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficat prajit cu ciuperci champignon

Ficat prajit cu ciuperci champignon

Se spala bine cu un buretel aspru ciupercile sub jet de apa sau intr-un castronel cu apa, dupa care

20 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2kg pulpa de porc
  • 1/2kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosii
  • 1 macrou afumat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mancare mexicana