autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu legume si orez natur

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Ingrediente
800 g pulpa de porc, ½ kg rosii bine coapte, 2 cepe, 2 gogosari (eu am avut verde, dar puteti folosi orice fel de gogosar), piper, sare, 2 catei de usturoi, patrunjel verde., Pt garnitura: 200 g orez, apa, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea spalata, se portioneaza, se pune intro cratita, se toarna 100 ml apa, se fierbe la foc domol. Cand scade apa, sa adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucati (pt a fi decojite, rosiile se oparesc in apa clocotita, se scot rapid apoi se decojesc), ceapa taiata pestisori si gogosarii curatati de samburi si taiati bucati, usturoiul taiat marunt. Potrivim mancarea de sare si piper. Fierbem mancarea la foc domol sub capac pana ce carnea este preparata si scade consistent sucul lasat de rosii, obtinandu-se un sos. Intre timp preparam orezul: cantitatea de orez se pune la fiert in apa cu sare, se fierbe la foc mic sub capac, aprox 20 minute. Dupa ce orezul s-a fiert, se clateste cu apa rece, se pune in diferite forme unse cu ulei care se rastoarna pe farfurie, apoi se adauga carne si legume, se presara deasupra patrunjel verde. Se serveste cu salata de castraveti prospeti, salata de sfecla rosie, sau castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume si orez natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Pulpele se spala se curate de piele si se taie in doua.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun la

5 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
fasole verde cu aripi de pui

fasole verde cu aripi de pui

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara. separat

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 august 2012

    Bya_Ralu, multumesc.

  • Bya_Ralu

    Bya_Ralu (Chef de cuisine) , 23 august 2012

    delicios

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2011

    Constanta ma bucur ca iti place reteta mea.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2011

      Arata foarte bine.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2010

      Imi place,chiar daca contine carne de porc , e dietetica,,

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc
  • ½ kg rosii bine coapte
  • 2 cepe
  • 2 gogosari (eu am avut verde
  • dar puteti folosi orice fel de gogosar)
  • piper
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde.
  • Pt garnitura: 200 g orez
  • apa
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bya_Ralu, multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Piept de pui toscan