In uleiul cald se aseaza bucata de pulpa si se lasa sa se prajeasca in suc prorpiu pe ambele parti. Apoi se da focul la mic si se adauga paharul cu apa, ceapa taiata in patru, piper, cimbru si usturoiul. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade apa (in jur de 30 minute). Se adauga vinul si se muta cratita in cuptorul incalzit. Se coace la foc mediu timp de 30 minute, avand grija sa se intoarca pentru a se rumeni pe ambele parti. Se serveste calda.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii