Pulpa de porc la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeata

Mod de preparare

In uleiul cald se aseaza bucata de pulpa si se lasa sa se prajeasca in suc prorpiu pe ambele parti. Apoi se da focul la mic si se adauga paharul cu apa, ceapa taiata in patru, piper, cimbru si usturoiul. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade apa (in jur de 30 minute). Se adauga vinul si se muta cratita in cuptorul incalzit. Se coace la foc mediu timp de 30 minute, avand grija sa se intoarca pentru a se rumeni pe ambele parti. Se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise