Pulpa de porc la cuptor

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 pulpa de porc (2-3kg)
  • - sare dupa gust
  • - 2 lg de oregon
  • - 1lg piper alb
  • - 2 lg boia
  • - 1 lg cimbru
  • - suc de la o portocala
  • - 300 ml vin alb
  • - pasta de tomate dupa gust
  • - o cana cu apa
  • - 5 catei de usturoi taiati fin
  • - 1 paharel de ulei, masline etc.

Mod de preparare

Se freaca sarea pe pulpa de porc si se lasa 15 minute sa intre sarea in carne. Intr-un vas se pun toate condimentele de mai sus si se amesteca. Carnea se pune intr-o tava (cratita mai inalta) si se pune amestecul deasupra carnii. Se baga la cuptor la o temperatura de 150 grade. Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava. Cand este gata se feliaza si se serveste cu piure, cartofi prajiti, orez, paste sau legume fierte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise