autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpa de porc la cuptor

Autor: angy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: angy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Ingrediente
- 1 pulpa de porc (2-3kg), - sare dupa gust, - 2 lg de oregon, - 1lg piper alb, - 2 lg boia, - 1 lg cimbru, - suc de la o portocala, - 300 ml vin alb, - pasta de tomate dupa gust, - o cana cu apa, - 5 catei de usturoi taiati fin, - 1 paharel de ulei, masline etc.

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

9 voturi

Mod de preparare


Se freaca sarea pe pulpa de porc si se lasa 15 minute sa intre sarea in carne. Intr-un vas se pun toate condimentele de mai sus si se amesteca. Carnea se pune intr-o tava (cratita mai inalta) si se pune amestecul deasupra carnii. Se baga la cuptor la o temperatura de 150 grade. Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava. Cand este gata se feliaza si se serveste cu piure, cartofi prajiti, orez, paste sau legume fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de porc la cuptor

Pulpa de porc la cuptor

Pulpa de porc se taie felii ,ca sa se patrunda mai bine,se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza

5 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Fripturi
pulpa porc la cuptor cu piure

pulpa porc la cuptor cu piure

Pulpa se taie felii ,peste ea se pune usturoiul pisat,piper,delicat,busuioc apoi o bagam in punga

5 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bibiloi , 03 decembrie 2009

    Foarte foarte bun, mai vreau .

  • Fara foto

    mariana , 01 decembrie 2009

    foarte bun!

  • Fara foto

    miki , 30 noiembrie 2009

    miam miam numai cand citesc titlul imi face pofta eu fiind o mancacioasa

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • - 1 pulpa de porc (2-3kg)
  • - sare dupa gust
  • - 2 lg de oregon
  • - 1lg piper alb
  • - 2 lg boia
  • - 1 lg cimbru
  • - suc de la o portocala
  • - 300 ml vin alb
  • - pasta de tomate dupa gust
  • - o cana cu apa
  • - 5 catei de usturoi taiati fin
  • - 1 paharel de ulei
  • masline etc.

Raporteaza reteta

Retete
de angy
Chec cu morcovi

Chec cu morcovi

Se separa ouale, galbenusurile de albusuri, morcovii de taie in rondele. In blender se pun morcovii,

8 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri

bibiloi

Foarte foarte bun, mai vreau .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de curcan cu morcovi si rosmarin