autor:

» » Fripturi

Pulpa de porc la cuptor

Autor: angy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: angy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Ingrediente
- 1 pulpa de porc (2-3kg), - sare dupa gust, - 2 lg de oregon, - 1lg piper alb, - 2 lg boia, - 1 lg cimbru, - suc de la o portocala, - 300 ml vin alb, - pasta de tomate dupa gust, - o cana cu apa, - 5 catei de usturoi taiati fin, - 1 paharel de ulei, masline etc.

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

9 voturi

Mod de preparare


Se freaca sarea pe pulpa de porc si se lasa 15 minute sa intre sarea in carne. Intr-un vas se pun toate condimentele de mai sus si se amesteca. Carnea se pune intr-o tava (cratita mai inalta) si se pune amestecul deasupra carnii. Se baga la cuptor la o temperatura de 150 grade. Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava. Cand este gata se feliaza si se serveste cu piure, cartofi prajiti, orez, paste sau legume fierte.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din pulpa de porc la cuptor

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Spalam bucata de pulpa apoi o taiem felii grose cam de un deget. Ceapa verde o spalam, o taiem rondele,

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

Spalam varza, scoatem cotorul si o lasam putin in apa rece sa se mai desareze. O scurgem cand este

2 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Mancaruri cu carne

  • 4 comentarii

  • bibiloi , 03 decembrie 2009

    Foarte foarte bun, mai vreau .

  • mariana , 01 decembrie 2009

    foarte bun!

  • miki , 30 noiembrie 2009

    miam miam numai cand citesc titlul imi face pofta eu fiind o mancacioasa

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • - 1 pulpa de porc (2-3kg)
  • - sare dupa gust
  • - 2 lg de oregon
  • - 1lg piper alb
  • - 2 lg boia
  • - 1 lg cimbru
  • - suc de la o portocala
  • - 300 ml vin alb
  • - pasta de tomate dupa gust
  • - o cana cu apa
  • - 5 catei de usturoi taiati fin
  • - 1 paharel de ulei
  • masline etc.

Raporteaza reteta

Retete
de angy
Chec cu morcovi

Chec cu morcovi

Se separa ouale, galbenusurile de albusuri, morcovii de taie in rondele. In blender se pun morcovii,

8 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri

bibiloi

Foarte foarte bun, mai vreau .

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc la tava