autor:

cretu_veronica22

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2014

Ingrediente
1,5 kg pulpa de porc fara os si grasime, sare, pentru carne de porc, piper roz boabe, 50 ml ulei, 200 ml vin alb, 200 ml apa, 2-3 crengute cimbru verde, , Pentru sos:, , 1 ceapa, 50 ml ulei, 2 linguri mustar cu boabe, 100 ml vin alb, 200 ml smantana, sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

12 voturi

Mod de preparare

Carnea se condimenteaza, se aseaza intr-un vas de ceramica in care am pus ulei. Presaram boabele de piper roz, adaugam crengutele de cimbru, apa si vinul. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor 45 minute. Cand carnea este suficient de facuta, descoperim vasul si mai lasam doar cateva min pentru a se rumeni putin.



Portionam carnea pentru servire dupa ce am scos vasul din cuptor .Inainte de a se termina de gatit friptura cam cu 15 minute ne apucam de pregatit sosul.

Ceapa tocata foarte fin se caleste in ulei pana se inmoaie bine, adaugam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora binisor. Adaugam in sos mustarul si smantana. Le mai dam un clocot si e gata pentru servit peste feliile de carne asezate pe farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei prajiti umpluti cu carne

Ardei prajiti umpluti cu carne

Mai intai ne ocupam de ardei..................taiem cu ajutorul unui cutit in dreptul cotorului

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui Quatro Formaggi

Piept de pui Quatro Formaggi

Spalam carnea ,o lasam la scurs si apoi taiem fiecare bucata de piept de pui in jumatate. Batem

3 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de porc fara os si grasime
  • sare, pentru carne de porc
  • piper roz boabe
  • 50 ml ulei
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml apa
  • 2-3 crengute cimbru verde
  • Pentru sos:
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri mustar cu boabe
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Piept de pui cu mango