autor:

cretu_veronica22

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2014

Ingrediente
1,5 kg pulpa de porc fara os si grasime, sare, pentru carne de porc, piper roz boabe, 50 ml ulei, 200 ml vin alb, 200 ml apa, 2-3 crengute cimbru verde, , Pentru sos:, , 1 ceapa, 50 ml ulei, 2 linguri mustar cu boabe, 100 ml vin alb, 200 ml smantana, sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Carnea se condimenteaza, se aseaza intr-un vas de ceramica in care am pus ulei. Presaram boabele de piper roz, adaugam crengutele de cimbru, apa si vinul. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor 45 minute. Cand carnea este suficient de facuta, descoperim vasul si mai lasam doar cateva min pentru a se rumeni putin.



Portionam carnea pentru servire dupa ce am scos vasul din cuptor .Inainte de a se termina de gatit friptura cam cu 15 minute ne apucam de pregatit sosul.

Ceapa tocata foarte fin se caleste in ulei pana se inmoaie bine, adaugam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora binisor. Adaugam in sos mustarul si smantana. Le mai dam un clocot si e gata pentru servit peste feliile de carne asezate pe farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piftele cu cascaval la cuptor.

Piftele cu cascaval la cuptor.

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Mini rulouri de pui si sunca afumata

Mini rulouri de pui si sunca afumata

Se condimenteaza cu sare si piper mini fileurile de pui.Apoi se invelesc cu grija in sunca afumata.Intr-un

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de porc fara os si grasime
  • sare, pentru carne de porc
  • piper roz boabe
  • 50 ml ulei
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml apa
  • 2-3 crengute cimbru verde
  • Pentru sos:
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri mustar cu boabe
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Orez taranesc cu carne de pui la cuptor