Carnea se condimenteaza, se aseaza intr-un vas de ceramica in care am pus ulei. Presaram boabele de piper roz, adaugam crengutele de cimbru, apa si vinul. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor 45 minute. Cand carnea este suficient de facuta, descoperim vasul si mai lasam doar cateva min pentru a se rumeni putin.
Portionam carnea pentru servire dupa ce am scos vasul din cuptor .Inainte de a se termina de gatit friptura cam cu 15 minute ne apucam de pregatit sosul.
Ceapa tocata foarte fin se caleste in ulei pana se inmoaie bine, adaugam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora binisor. Adaugam in sos mustarul si smantana. Le mai dam un clocot si e gata pentru servit peste feliile de carne asezate pe farfurie.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii