Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Mod de preparare
Carnea unsa cu ulei se asaza in tava cu 100 ml de apa, se adauga ceapa, morcovi, usturoi, piper si se frige la cuptor, la temperatura moderata. Se stropeste din timp in timp cu jiul format. Dupa frigere se paseaza sosul si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "pulpa de porc la tava" nu uita sa-i faci un
review
Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita
9 voturi
8 comentarii
1h 45 min
Mod de preparare:
Spalam si curatam bine aripioarele de pui,apoi le dam cu ulei de masline extravirgin.Pun
20 voturi
16 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate