autor:

Anonim

» » Fripturi

Pulpa de porc mistret la aspic

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
pulpa de porc mistret, ceapa, morcovi, ulei, usturoi, sare, castraveti, gogosari rosii, salata verde, aspic

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea impanata se inabusa in cuptor cu ulei si 200 ml de apa. Se inabusa pe jumatate, se adauga morcovi si ceapa. In timpul inabusirii se stropeste cu jiul rezultat, pentru a se rumeni. Se lasa sa se raceasca si se taie in felii subtiri. Se formeza un decor din gogosari si castraveti, se inabuse in aspic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc mistret la aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura vanatoreasca cu paste si sos

Friptura vanatoreasca cu paste si sos

Cu un cutit foarte ascutit se face un buzunar in cotlet. Se condimenteaza. Se fierb pastele dupa

2 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul se pune la fiert insa nu se fierbe foarte tare astfel incat sa nu se rupa. Cand este gata se

2 voturi    10 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pachete de carne cu mozzarella