autor:

Anonim

» » Aperitive

pulpa de pui asortata cu ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ceapa, ciuperci, pasta de tomate, ulei,usturoi, faina, piper, supa de oase, patrunjel verde, vin alb, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa.
Ciupercile , ceapa si usturoiul se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml de supa de oase rece, pasta de tomate, cantitatea de supa de oase ramasa, piper,sare si se fierb 10 min.
Se adauga bucatile de carne si se continua fierberea 20 min. La sfarsit se adauga vin si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "pulpa de pui asortata cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv simplu (gustare rece)

Aperitiv simplu (gustare rece)

Se asaza totul pe un platou sau direct in farfurii pentru a avea fiecare portia lui.

4 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

22 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Rulouri cu sunca si salata verde