autor:

Carp Elena Loredana

» » , Mancaruri cu carne, Salate

Pulpa de vita la tava

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
700 gr pulpa de vitel, 500 gr cartofi, 250 ml vin alb, 2 lg mustar, 1 lg faina, 2 lg ulei, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Preparare:
Pulpa se portioneaza se bate un pic se adauga sare si piper apoi se aseaza in tava cu uleiul si doua pahare de apa. Peste tava se pune o folie de aluminiu si se baga la cuptor. Dupa 20 min se adauga si vinul continuindu-se fierberea inabusit.

Intre timp se curata cartofii pe care ii taiem bucati mai mari. Acestia se pun peste carne si daca mai este nevoie mai completam cu apa cat sa poata sa se fiarba si cartofii.

Amestecam mustarul cu faina si subtiem cu sosul care s-a format in tava eventual mai completam cu o ceasca de apa, strecuram peste carne si cartofi sosul format si mai dam la cuptor pentru 10min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Salata de spanac cu branza de capra, capsuni si smochine

Salata de spanac cu branza de capra, capsuni si smochine

In primul rand frunzele de spanac trebuie sa fie spalate in apa cat mai rece si apoi uscate foarte

6 voturi    2 comentarii
10 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    alexandra lannerholm (Chef de cuisine):

    la mine a iesti super!dar eu am inlocuit uleiul cu margarina lichida.am avut totusi o nedumerire:nu erau trecute timpul si gradele asa ca eu am facut carnea la 200 grade iar timpul a fost de 1h si 30 min cu toate operatiunile!delicios.....de bun!

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010

    oau ce bun trebuie sa fie

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Arata super bine!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 august 2009

    Imi place, cred ca e gustoasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 august 2009

      Arata delicios!

    • irina

      irina (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Reteta este f. buna dar trebuie incadrata in alta categorie, nu la SalateReci!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

      E foarte apetisanta !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 700 gr pulpa de vitel
  • 500 gr cartofi
  • 250 ml vin alb
  • 2 lg mustar
  • 1 lg faina
  • 2 lg ulei
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

93 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

vio (Chef de cuisine)

oau ce bun trebuie sa fie

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Icre false de fasole