autor:

cretu_veronica22

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2015

Ingrediente
1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg), 200 gr sos de rosii, 1 lingura boabe de piper verde, sare si piper negru macinat, 50 ml ulei de masline, 5-6 cepe verzi, 3 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma o crusta rumena deasupara.Transferam apoi carnea intr-o tava pentru cuptor, turnam si uleiul, adaugam sosul de rosii si inca 200 ml apa si boabele de piper verde,ceapa verde si usturoiul taiat felii.Acoperim tava cu folie de aluminu si dam la cuptor la 220 grade pana cand carnea este facuta si in interior.

Dam folia deoparte si feliem carnea. Eu am facut alaturi un piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare bob cu carne de vita

Mazare bob cu carne de vita

Curatam legumele si zarzavaturile de coaja si seminte. Spalam carnea de singe si o curatam de eventuale

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Se curata si se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Rosiile se decojesc si se taie in

56 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg)
  • 200 gr sos de rosii
  • 1 lingura boabe de piper verde
  • sare si piper negru macinat
  • 50 ml ulei de masline
  • 5-6 cepe verzi
  • 3 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Deculescu_Iulia

Deculescu_Iulia (Bucatar)

apetisant

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Fasole verde cu afumatura si cabanos