autor:

cretu_veronica22

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2015

Ingrediente
1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg), 200 gr sos de rosii, 1 lingura boabe de piper verde, sare si piper negru macinat, 50 ml ulei de masline, 5-6 cepe verzi, 3 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma o crusta rumena deasupara.Transferam apoi carnea intr-o tava pentru cuptor, turnam si uleiul, adaugam sosul de rosii si inca 200 ml apa si boabele de piper verde,ceapa verde si usturoiul taiat felii.Acoperim tava cu folie de aluminu si dam la cuptor la 220 grade pana cand carnea este facuta si in interior.

Dam folia deoparte si feliem carnea. Eu am facut alaturi un piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute cu susan, in sos

Chiftelute cu susan, in sos

Intr-un bol mai mărişor, adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele

14 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg)
  • 200 gr sos de rosii
  • 1 lingura boabe de piper verde
  • sare si piper negru macinat
  • 50 ml ulei de masline
  • 5-6 cepe verzi
  • 3 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Deculescu_Iulia

Deculescu_Iulia (Bucatar)

apetisant

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rulada de porc cu prune