autor:

cretu_veronica22

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2015

Ingrediente
1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg), 200 gr sos de rosii, 1 lingura boabe de piper verde, sare si piper negru macinat, 50 ml ulei de masline, 5-6 cepe verzi, 3 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma o crusta rumena deasupara.Transferam apoi carnea intr-o tava pentru cuptor, turnam si uleiul, adaugam sosul de rosii si inca 200 ml apa si boabele de piper verde,ceapa verde si usturoiul taiat felii.Acoperim tava cu folie de aluminu si dam la cuptor la 220 grade pana cand carnea este facuta si in interior.

Dam folia deoparte si feliem carnea. Eu am facut alaturi un piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos de smantana si mamaliguta

Pui cu sos de smantana si mamaliguta

Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile. Se scoate

14 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de porc cu carne tocata

Rulada de porc cu carne tocata

Muschiuletul de porc se taie astfel, incat sa poata fi intins cat mai bine. Se condimenteaza cu sare

5 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg)
  • 200 gr sos de rosii
  • 1 lingura boabe de piper verde
  • sare si piper negru macinat
  • 50 ml ulei de masline
  • 5-6 cepe verzi
  • 3 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Deculescu_Iulia

Deculescu_Iulia (Bucatar)

apetisant

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Varza Bruxelles