autor:

cretu_veronica22

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2015

Ingrediente
1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg), 200 gr sos de rosii, 1 lingura boabe de piper verde, sare si piper negru macinat, 50 ml ulei de masline, 5-6 cepe verzi, 3 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma o crusta rumena deasupara.Transferam apoi carnea intr-o tava pentru cuptor, turnam si uleiul, adaugam sosul de rosii si inca 200 ml apa si boabele de piper verde,ceapa verde si usturoiul taiat felii.Acoperim tava cu folie de aluminu si dam la cuptor la 220 grade pana cand carnea este facuta si in interior.

Dam folia deoparte si feliem carnea. Eu am facut alaturi un piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui la rotisor

Pui la rotisor

Se curata bine de cotoare, se spala, se condimenteaza cu: vegeta, piper, boia, se aseaza in protapul

12 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Liseine (specific  arab)

Liseine (specific arab)

Liseinele se spala bine, in cel putin 3 ape, apoi se oparesc (nu se fierb, deoarece se inmoaie repede).

2 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg)
  • 200 gr sos de rosii
  • 1 lingura boabe de piper verde
  • sare si piper negru macinat
  • 50 ml ulei de masline
  • 5-6 cepe verzi
  • 3 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Deculescu_Iulia

Deculescu_Iulia (Bucatar)

apetisant

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
LEGUME UMPLUTE