autor:

GELLERT RAMONA

» » Fripturi

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
7 pulpe, condimente : sare, piper, vegeta, chili, boia dulce, boia iute, hartie de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente. Se aseaza carnea intr-o tava in care am pus hartie de copt si le-am acoperit cu folie de aluminiu. Se dau la copt aprox. 40-50 minute. Sunt foarte gustoase, picante si slabe in grasime.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE COAPTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe coapte in unt aromatizat cu legume la cuptor

Pulpe coapte in unt aromatizat cu legume la cuptor

Se taie untul cubulete. Usturoiul se curata si se da prin aparatul de presat. Intr-un bol amestecam

12 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in

2 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Friptura de pui este grozava.Eu folosesc putina boia dulce si condimente naturale ,vegeta sau alte derivate nu folosesc niciodata la mancare.Am pregatit si un piure de broccoli si a iesit o bunatate.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Foarte buna reteta, interesanta cu hartie de copt.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Interesant mai ales ca nu se pune grasime, apa, vin, etc.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Delicioase!

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Delicios! Eu de obicei le fac in punga, dar si asa cum ai spus tu ies foarte bune!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Si eu fac pulpe la cuptor dar dupa ce le moi pri condimente le dau prin ou batut si pesmet picant si dupa aceea le dau la cuptor .Iese foarte crocante.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 mai 2009

      Nici eu nu folosesc boia, dar parca reteta asta ma incanta. Ce bine arata!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Intradevar arata bine,dar din pacate mie nu-mi place sa folosesc boia,de fapt nu ne face prea bine.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Ramona ce fain arata pulpele !!! Am sa incerc si eu reteta asta !!! Eu fac asa ...chiftelute...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 7 pulpe
  • condimente : sare
  • piper
  • vegeta
  • chili
  • boia dulce
  • boia iute
  • hartie de copt

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

162 voturi    39 comentarii
1h
Prajituri
PRAJITURA KOKUSZOS

PRAJITURA KOKUSZOS

250 gr faina, 2 linguri cacao, 150 gr margarina, 150 gr zahar, 1 ou, 1 praf de copt, putina apa –

22 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta, interesanta cu hartie de copt.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cartofi cu branza si busuioc